Praktisch

Afspraak

U kan elke weekdag, van 8u30 tot 12u, telefonisch bij ons terecht om een afspraak te maken op het nummer 02 230 45 56 of maak een afspraak online

Komt u met meerdere personen naar een afspraak, laat dit dan duidelijk vooraf weten.
Denkt u meer tijd nodig te hebben voor uzelf (bijvoorbeeld voor een gesprek of een kleine ingreep), vermeld dit dan ook. Er zal dan meer tijd worden voorzien.

Kom steeds tijdig naar uw afspraak, anders laat u iedereen die volgt wachten.
Wij proberen zo stipt mogelijk te werken. Dit is echter niet altijd mogelijk. Spoedgevallen krijgen altijd voorrang en kunnen een consultatie doen uitlopen.

Bent u verhinderd, laat het ons dan ook weten, het liefst minstens 1 uur op voorhand zodat iemand anders uw plaats kan innemen. Bij een niet nagekomen afspraak zal deze gemiste consultatie aangerekend worden. Contacteer ons telefonisch om te annuleren (geen e-mail, geen voicemailbericht).

Afspraken die gepland zijn tussen 8u en 9u30 moeten 24u op voorhand geannuleerd worden. Afspraken op maandagochtend tussen 8u30 en 9u30 dienen 72u op voorhand geannuleerd te worden. Bij laattijdige annulatie wordt de consultatie aangerekend.

Breng steeds uw identiteitskaart mee.

De artsen zijn niet geconventioneerd. Een consultatie kost 40€. Bij dr. Ackermans en dr. Bergiers kan u met bancontact betalen.

Gelieve de GSM af te zetten voor het consult.


Huisbezoeken

Kom zo veel mogelijk zelf naar de raadpleging. Uw dokter heeft daar meer mogelijkheden om u goed te helpen. Door een afspraak bent u ook sneller aan de beurt.

Huisbezoeken zijn enkel bedoeld voor patiënten die zich niet of moeilijk kunnen verplaatsen : hoogbejaarden, ernstig zieken, mensen die niet vervoerd kunnen worden.

U kan een huisbezoek aanvragen op het nummer van SOS Médécins 02 513 02 02 – www.sosmedecins.be


Advies

Voor advies of resultaten belt u tussen 13u30 en 14u30 op maandag, dinsdag of vrijdag