Praktische informatie – practical information

Beste patiënten,

We herinneren jullie graag aan enkele praktische afspraken.

Voor een afspraak gelieve te bellen tussen 8.30 en 12u. Voor resultaten belt u tussen 13.30 en 14.30 op maandag, dinsdag of vrijdag.

Tijdens de coronacrisis werden heel wat zaken telefonisch of via e-mail geregeld. Wegens de toenemende drukte kan dit niet meer. Gelieve niet meer te e-mailen voor attesten, voorschriften, afspraken… Attesten en voorschriften kunnen enkel uitgeschreven worden tijdens een consultatie.

Dank u voor uw begrip

Dear patients,

To schedule an appointment please call between 8.30 and 12. For results you can reach your doctor between 13.30 and 14.30 on Monday, Tuesday or Friday.

During the confinment we offered telephone consultations. Now that the practice is up and running again, this is no longer possible. Prescriptions, certificates and other documents will only be given in a consultation. Please don’t email us to ask for prescriptions or certificates.

Thank you for understanding

Chers patients,

Pour prendre un rendez-vous veuillez téléphoner entre 8.30h et 12h. Pour discuter les résultats veuillez téléphoner entre 13.30h et 14.30h.

Si vous avez besoin d’une ordonnance, d’un certificat ou autre chose, prenez rendez-vous. Les consultations téléphoniques qu’on a introduit à cause de Covid ne sont plus possible. Merci de ne plus envoyer des émails pour demander des ordonnances ou des certificats.

Merci de votre compréhension

Een reactie achterlaten