Coronavirus online test

VUB ontwikkelde een online test om zelf je risico op een infectie na te gaan: http://www.coronavirustest.be. Deze test helpt u om te beslissen of u een huisarts moet contacteren of niet. Ga bij vermoeden van corona zeker niet in de wachtzaal zitten van de huisarts of de spoedgevallen. U kan ons bellen tussen 13.30 en 14.30 om een specifieke afspraak vast te leggen. Hiermee willen we vermijden dat patienten in de wachtzaal elkaar besmetten.
 
Take this online test to check if you are at risk to have a corona virus infection. This test can help you to determine whether or not to contact your doctor. If you are at risk, call us between 13.30 and 14.30. Please don’t come to the waiting room or go to the emergency services without speaking to your doctor.
 
Visitez coronavirustest.be pour determiner si vous étes à risque d’avoir attrapé le coronavirus. Si necessaire, téléphonez nous entre 13.30 et 14.30 pour fixer un rendez-vous specifique pour ne pas avoir le risque d’infecter les autres patients dans la salle d’attente. N’allez pas aux urgences.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s