Nieuwe secretaresse – new secretary – nouvelle secrétaire

Wij verwelkomen graag Diana, onze nieuwe secretaresse, in onze praktijk! U kan haar bereiken tussen 8u30 en 12u voor afspraken en administratieve vragen. Voor resultaten belt u uw arts tussen 13u30 en 14u30, bij voorkeur op de dag dat uw arts aanwezig is.

A warm welcome to our new secretary, Diana. You can reach her between 8h30 en 12h on weekdays to book an appointment or administration. To discuss test results, please call your doctor between 13h30 en 14h30.

Nous souhaitons la bienvenue à notre nouvelle secrétaire, Diana. Vous pouvez la joindre entre 8h30 et midi pour prendre rendez-vous ou pour des questions administratives. Pour des résultats, vous téléphonez votre médecin entre 13h30 et 14h30.

 

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s