Nieuws – News – Nouvelles

Dr. Nelly Robeet announces the relocation of her practice, as of 1 September, from the Rue de Spa 13 to the Rue Philippe le Bon 55, 1000 Brussels (next to Square Marie-Louise). Dr. Nelly Robeet and Michaela remain at your disposal. Other GP’s will join the practice.

Our telephone number remains 02 230 45 56.

X

De praktijk van Dr. Nelly Robeet verhuist per 1 september van de Spastraat 13 naar de Filips de Goedestraat 55, 1000 Brussel (om de hoek van de Marie-Louisesquare). Dr. Nelly Robeet en Michaele blijven volledig te uwer beschikking. Binnenkort vervoegen andere huisartsen de praktijk.

U kan ons blijven bereiken op het telefoonnummer 02 230 45 56.

Author: timvermeir

Advocaat te Brussel Vrijwillig wetenschappelijk medewerker, Instituut voor Milieu- en Energierecht, K.U.Leuven

Een reactie achterlaten